Bosnyák irányítóval próbál bentmaradni az Orosháza

Az újonc Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapata Buday Ferenc vezetőedző irányításával az új esztendőben napi két edzéssel készül a bajnokság tavaszi szezonjára.

A bennmaradásért küzdő, jelenleg a tabella utolsó helyén álló orosházi együttes vezetői a télen igyekeznek megerősíteni a csapatot. Az újonc gárda már megegyezett a 24 éves bosnyák Sančanin Gradimirrel, aki legutóbb a bosnyák I. ligás RK Bosna Prevent Visoko csapatában szerepelt, de korábban megfordult a norvég Lilleströmben is.

A huszonnégyéves, 195 cm magas, 82 kg-os irányítóként és átlövőként is bevethető kézilabdázó már bekapcsolódott új csapata munkájába. Az orosháziak további kézilabdázókat is tesztelnek, jelenleg egy magyar és egy külföldi játékos vesz részt a felkészülésben.  Távozott az együttesből az elmúlt év végén Varga Attila irányító.

A felkészülésben nem tud résztvenni a gólerős, Lókodi Gergő, aki tüszős mandulagyulladással otthon fekszik Debrecenben. Újság még a csapat házatáján, hogy a tervek szerint január 11-én, kedden 17 órától felkészülési mérkőzést játszanak Békéscsabán, a Mester Csarnokban a megyeszékhelyen edzőtáborozó román I. ligás Temesvár együttesével.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Bosnyák irányítóval próbál bentmaradni az Orosháza

  1. Visszajelzés: Egy szlovák és egy kubai játékos érkezett |

  2. Laczi ROnald szerint:

    Gyógyuljon Gergő gyógyulást neki fontos része a a csapatnak..:)

Vélemény, hozzászólás?