Tatabányán folytatja az Orosháza

Nem megy a sereghajtó Orosházának, az Eger után a Gyöngyös elleni a bennmaradás szempontjából rendkívüli fontossággal bíró ütközetet is elbukta a csapat az NB I-ben, és bizony egyre fogy azon mérkőzéseknek a sora, melyen pontszerzési eséllyel léphetne küzdőtérre.

Kesergésre nincs idő, hiszen szombaton 18 órakor következik egy újabb, ezúttal a város határain túli csata, a Grundfos Tatabánya otthonában. A vértesaljai csapat nem a legjobb korszakát éli, jelenleg csupán 9. a bajnokságban, de csak feleannyi mérkőzést tudott lejátszani – 9-et –, mint a Telekom Veszprém, ősszel két teljes hónapig szünetelt a játék a járványügyi helyzet miatt. Balogh Zsolték idén is mindössze három mérkőzésen léphettek pályára, Komlón nyertek, a Csurgót alaposan helybenhagyták, ellenben legutóbb Egerben kikaptak.

Otthon győzelemre törekszenek, az Orosházát ugyanakkor most nem nyomja az esélyesség terhe. Éppen ezért lenne jó, ha sikerülne egy bravúros eredményt elérni a zöld-sárga mezes legénységnek, ám ehhez nagyságrendekkel jobb játékot kell nyújtani, mint szerdán.
 
– A Gyöngyös gárdája ellen jól harcoltunk, küzdöttünk, de nem voltunk elég jók ahhoz, hogy meg is tudjuk nyerni a meccset – tért vissza a szerdai mérkőzésre Ratko Djurkovic, az OFKSE vezetőedzője. – Következik idegenben a Tatabánya együttese, amely jobb csapat, mint a Gyöngyös. Tudjuk, hogy ők számítanak a mérkőzés esélyesének, de nekünk az feladatunk, kötelességünk, hogy adjunk ki magunkból a száz százalékot, ezzel készülve azokra a meccsekre, amelyeken nyernünk kell.
 
A mérkőzést a Fekete Tamás, Tóth Dávid kettős vezeti.

G. P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.