Egy lépéssel közelebb a célhoz

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balassagyarmati Kábel SE 30-24 (17-10)

NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 200 néző. V.: Szakállas, Varasdi. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 3, Ferenczi 5 (1), Balázs 9 (2), Döme 1, Lele 1, Ambrus 4. Cs.: Szabó L., Majdán (kapusok), Karap, Mátó 4, Zubai, Sándor R. 2, Mihály 1, Zvolenszki. Edző: Bakó Botond. A Balassagyarmat legjobb dobója: Sutka 6 (2). Kiállítások: 12, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 6/4.

Az első félidőben gyors lerohanásokból lőtte a gólokat az Orosháza. A hazaiak jól védekeztek, és a kapusteljesítményre sem lehetett panasz.

Balázs Botond 9 góljával csapata legeredményesebbje volt (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második felvonás elején nem volt annyira határozott a védelem, mint a mérkőzés előző szakaszában, de a folytatásban feljavult a csapat, és újra azt a meggyőző játékot mutatta, aminek köszönhetően az első félidőben a nagy előnyét felépítette.

Bakó Botond: – Nagyon fontos volt számunkra a győzelem és ezzel megtettük a következő lépést a kitűzött célunk felé. Az első félidőben jól, technikai hibák nélkül játszottunk, elégedett voltam a védekezéssel és a támadással is. A második felvonást álmosan kezdtük, ekkor megpróbált felzárkózni a vendégcsapat, de azután az első félidőben látott módon játszottunk és magabiztosan győztünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.