Következik a Balassagyarmat

Az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőtt csapata szombat este újra hazai pályán játszik. A következő ellenfél a Balassagyarmati Kábel SE csapata lesz.

A listavezető orosházi férfi kézilabda együttes a múlt héten váratlan, és igencsak fájó, egygólos vereséget szenvedett Lajosmizsén a Mizse KC vendégeként. Ezzel az előnye négy pontra csökkent az üldöző PLER-Budapest csapata előtt. A fiúk szombat este minden bizonnyal megtesznek mindent, hogy a csorbát hazai közönség előtt köszörüljék ki.

Szombati vendégeink tizennégy ponttal, az NB I/B-s bajnoki tabella nyolcadik helyén várják a fordulót. Eddig lejátszott tizennyolc találkozójukon hat győzelem és két döntetlen mellett tíz alkalommal vesztesen hagyták el a pályát. Két legutóbbi találkozójukon kikaptak a Kecskemét együttesétől, de a múlt héten legyőzték az OFKSE-t kétszer is felülmúló békésieket.

Az őszi meccsen orosházi győzelem született (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Az orosházi alakulat jóval veretesebb eredménylistát tud felmutatni. Harminc pontjával vezeti a bajnokságot. Tizenöt győztes meccs mellett mindössze három vereség áll a nevük mellett. A szombati mérkőzésnek is kétségkívül esélyesei a zöld-sárgák.

A két csapat novemberi, balassagyarmati összecsapásán négygólos, 25-29-es orosházi győzelem született.

– Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megtegyük a következő lépést a bajnoki cím megszerzése felé. Teljes erőbedobással készülünk, hogy szombaton győztes meccsen, jó játékkal szolgáljuk ki közönségünket – nyilatkozta kérdésünkre a csapat trénere, Bakó Botond.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balassagyarmati Kábel SE
NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés
Orosháza, Eötvös-csarnok, 2019. 04. 06. 18:00 óra.
Vezeti: Varasdi Levente és Szakállas Alex.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.