U14: hibátlanul Csurgón

Az Orosházi FKSE U14-es együttese a gyermekbajnokság II. osztályában április 6-án, szombaton folytatta a pontvadászatot az országos 7-12. helyért. Pásztor István edző legénysége Csurgóra utazott és négy ponttal gazdagodva tért haza.

U14 II. osztály, Kelet-Nyugat a 7-12. helyért
Orosházi FKSE-LINAMAR – Rinyamenti KC 30-23 (16-16)
(a találkozót végül 10-0-ás gólkülönbséggel az Orosháza javára írták, mivel az ellenfél nem jelent meg kellő létszámmal)
Alsóörs – Orosházi FKSE-LINAMAR 18-35 (12-18)

Lukács Jenő (45) egymaga 15 gólt lőtt az Alsóörsnek (Archív fotó)

A csapat tagjai: Szigethy Mátyás, Virág Dávid (kapusok), Bagi Valentin, Bolla Márton, Fehér Martin (9 gól), Gál László, Horváth Péter (1), Kiss-Horváth Bence (4), Lukács Jenő (23), Magyar Botond (15), Nánási Máté (10), Szabó Márk (3). Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – A hosszú utazás után kicsit döcögősen indult az első mérkőzés, de felvettük a ritmust és a második félidő már az előző fordulóból ismert magabiztos teljesítményt hozta. A srácok minden poszton azt a játékot nyújtották, amit gyakoroltunk. A második találkozót már szinte hibátlanul, a mérkőzést teljes mértékben irányítva, nagy különbséggel nyertük meg az Alsóörs csapata ellen. Gratulálok a srácoknak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.