Megyei rangadó Békésen

Az NB I/B-s férfi bajnokság Keleti csoportjában a tizenharmadik forduló keretében szombaton 18 órakor a harmadik helyezett, eddig 16 pontot gyűjtött Békés-Drén KC csapata megyei rangadó keretében a listavezető, 22 pontos Orosházi FKSE-Linamar együttesét fogadja a békési sportcsarnokban.

Ősszel a békésiek némi meglepetésre Orosházán nyertek 29-26-ra. Egyébként az orosháziaknak ez az egyetlen vereségük, a többi találkozót megnyerték. Az esélyekről a két együttes edzőjét kérdeztük.

Papp Bálint, a Békés-Drén KC fiatal mestere: – Jó csapat az Orosháza, amelynek az a célja, hogy megnyerje a bajnokságot. Bakó Botond vezetésével jó úton haladnak, hogy teljesítsék a tervet. Nálunk négy játékosra nem számíthatok sérülés miatt, ennek ellenére bízom a fiúkban, és egy küzdelmes, jó mérkőzésre számítok szombaton. Szurkolóink támogatása mellett, ha mindenki százszázalékos teljesítményt nyújt, akkor megnyerhetjük a találkozót, amelynek esélyese a vendégcsapat.

Bakó Botond, az orosháziak edzője: – Mi ugyanúgy készülünk erre a megyei rangadóra is, mint a többi találkozóra. Vannak hiányzóink, de azok akik pályára lépnek mindent megtesznek majd a siker érdekében. Célunk a bajnoki cím megszerzése, de hosszú még az út odáig. Mindig a következő feladatra koncentrálunk, most a békésiek ellen szeretnénk jó eredményt elérni. Úgy hallottam, hogy szurkolóink közül sokan elkísérik majd a fiúkat Békésre, és az ő segítségük is sokat jelenthet a kritikus pillanatokban kézilabdázóinknak. A Békés egy fiatal, jó csapat, amelynek tagjai sokat futnak, és a Keleti csoport egyik meghatározó tagjai.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.