Megérdemelten nyertek serdülőink

A vendég a Nyíregyháza volt, és bár nem volt izgalommentes a találkozó, végül behúzták a meccset a srácok.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Nyíregyházi Sportcentrum 26-25 (18-14)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság felsőházi rájátszás, Orosháza, Eötvös-csarnok. OFKSE: Majdán Kiss Alex 2, Sütő 6, Szabó 4, Zvolenszki 8, Szkaliczki 2, Blaskó 3. Csere: Rákóczi (kapus), Andrikó 1, Németh, Kristofóri, Kollár, Kiss Axel, Deák, Csányi, Szigetvári. Edző: Barna Károly.

Csütörtök délután az Eötvös-csarnok adott otthont az OSB mérkőzésnek, melyet jól kezdtek a mieink: támadásaink rendre sikerültek, védekezésünk precíz és kemény volt. A 8. percben már 8-4-re vezettünk, a különbséget pedig egészen a félidő végéig megtartottuk.

A második játékrész elején aztán ismét abba a hibába estünk, hogy gyorsan, egy-két átadásból gólokat akartunk szerezni, ami rossz lövéseket és technikai hibákat hozott. A sok kapkodásnak meglett az eredménye: kiegyenlített, majd a vezetést is átvette a vendégcsapat. (Nyolc percig nem dobtunk gólt, viszont kaptunk négyet.) Hat perccel a vége előtt aztán fordult a helyzet, visszavettük az előnyt, és bár az utolsó másodpercekben becsorgott egy vendégtalálat, a győzelem nem maradt el. Főleg az első félidőben mutatott játék alapján megérdemelten nyertek serdülőink.

Barna Károly edző: – Az első félidőben taktikusan, fegyelmezetten játszottunk. Sajnos a másodikban azt gondoltuk, hogy a bab is hús. Nem játszottunk csapatként, egyéni megoldásokat választottunk, ami sok hibát eredményezett. A végén aztán sikerült még egyszer összekapni magunkat. Kár azért az utolsó másodpercekben kapott gólért. A mérkőzés előtt azt mondtam a srácoknak, ha vért izzadnak, eggyel akkor is nyernünk kell. Ezt betartották, tehát csak gratuláció illeti őket. A negatív dolgokat el kell felejteni, a pozitívakból pedig építkezni kell.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.