NB I/B: nem sikerült Ózdon

Az idény egyik legjobb játékát nyújtották a srácok, a rutin azonban a végjátékban a hazaiak javára döntött.

Ózdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 29-25 (13-15)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Ózd, 200 néző. Vezette: Bujdosó, Mihály. Orosháza: Miklós – Tárkányi 1, Stranigg 3, KNEZEVIC 9, Szélpál 1, PÁSZTOR M. 3, Szeitl 2. Csere: Lipták (kapus), Jancsó, Soós, Pásztor Á., NAGY A. 3, Simon, Zalai 2, Branyiczki 1, Zvolenszki. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 12, ill. 6 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 2/1.

Szombat este az fogadta U23-as csapatunkat Ózdon, amire számítottak: kőkemény ellenféllel találták szemben magukat, de így is jól kezdett az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő gárdánk. Az első percben magukhoz ragadták a vezetést, jól működött a támadás, pontosan és eredményesen vezettük azokat, és határozott volt a védekezés. Kétgólos előnyünket mutatta a szünetben az eredményjelző.

A második játékrészt ott indították a srácok, ahol az elsőt abbahagyták. Aztán a 45. perctől kezdtek mutatkozni a fáradtság jelei: sok lett a technikai hiba, amit a hazaiak könyörtelenül büntettek. A végjátékban a rutin volt az eredményesebb, nem sikerült az orosházi győzelem ezen az estén Ózdon.

Pásztor István: – Kicsit csalódott vagyok. Az idény egyik legjobb játékát nyújtottuk 50 percig, a végén aztán ismét rontottunk a fáradtságnak köszönhetően. Ezzel még nehezebbé tettük a dolgunkat a bajnokság végére.

A csapat köszöni az orosházi szurkolóknak, hogy ott voltak Ózdon, és biztatták őket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.