NB I/B: hullámzó teljesítmény a Mizse ellen

A sok technikai hibával saját dolgát nehezítette meg az orosházi együttes, nagyobb koncentráció kellett volna a pontszerzéshez.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Primavera Mizse KC 26-30 (13-18)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Medve, Nagy. Orosháza: Miklós, Lipták (kapusok), Szeitl 2, Knezevic 7, Pásztor M. 4, Tárkányi 2, Nagy A. 3, Sándor, Jancsó, Szenteszki 1, Szélpál, Soós 1, Pásztor Á., Pámer 1, Maric 3, Kóródi 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 2/2.

A tabella 5. helyén álló Lajosmizse csapatát fogadtuk, tudtuk, hogy nehéz meccs előtt állunk, egész héten próbáltunk ez ellen a kellemetlen stílus ellen úgy felkészülni, hogy a középső zónába sűrítjük a védelmet. Ez 10-15 percig működött is, utána a szélsőjáték miatt vissza kellett állni a hatosfalas védekezésre, a meccs végéig ezt alkalmaztuk. Ez sajnos hullámzó eredményt hozott, betörésekből és távolról is megtalálták a vendégek azokat a helyeket, ahonnan kapura tudtak lőni.

Sajnos tendencia a sok technikai hiba, mellyel a saját dolgunkat nehezítjük, ezen is javítani kell a folytatásban, hogy ne legyenek komoly gondjaink a bajnokság végén.

Pásztor István: – Sokkal nagyobb koncentrálás és csapatjáték kell ahhoz, hogy pontokat tudjunk szerezni. Köszönjük a szurkolóknak a lelkes biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.