Kézilabdaünnep kedden – jó játékot vár Jordovic mester

Március 31-én érkezik a SEHA-liga győztes, közönségtalálkozó háromtól, meccskezdet 18 órakor.

Hétközi bajnoki játszik kedden felnőttcsapatunk a felsőházi rájátszás keretében. A világ legjobbjai közt számon tartott MKB-MVM Veszprém KC érkezik Orosházára. Vladan Jordovic vezetőedző meccs előtti nyilatkozata:

– Mi leszünk az elsők, akik gratulálni tudunk a Veszprémnek a meggyőző SEHA-liga győzelemhez. Veszprém Európa egyik legnagyobb klubja, nem is kell őket bemutatni. Ez a mérkőzés jó módja lesz annak, hogy megköszönjük szurkolóinknak az állandó támogatást, és azzal, hogy bejutottunk a felsőházba, alkalom nyílt arra, hogy élőben lássák itthon a kézilabdacsillagokat. Nekünk ezek a meccsek iskolaként szolgálnak, és csak egyetlen kötelességünk van: a tudásunk felső határán játsszunk, és megmutassuk azt, mire vagyunk képesek. Ilyen módon szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a mérkőzés egy igazi kézilabdaünnep legyen – nyilatkozta trénerünk.

Ahogy már korábban is közöltük, délután háromkor érkeznek a veszprémi játékosok a csarnokhoz – jó idő esetén az iskola előtti téren, rossz időben az intézmény aulájában lesz lehetőség dedikálásra, közös fotóra 16 óráig. Fontos, hogy kizárólag ekkor, a későbbiekben (a meccs előtt/után, a szünetben) már nem lesz mód rá.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.