OSB: jobbak voltunk, de nem jók

A két pont megszerzéséért dicséret illeti a serdülő fiúkat, a nyújtott játék azonban hagyott maga után némi kívánnivalót.

Kisvárdai KCSE – Orosházi FKSE-Linamar 21-27 (7-13)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, rájátszás az 1-8. helyért, Kisvárda. Vezette: Németh T., Molnár L. OFKSE: Majdán (kapus), Kiss Alex 8, Sütő 1, Szabó 4, Zvolenszki 4, Szkaliczki, Blaskó 5. Cs.: Rákóczi (kapus), Németh 1, Csányi, Kristofóri 1, Kiss Axel 3, Balogh, Andrikó, Szigetvári, Kollár. Edző : Barna Károly.

Győzni mentünk Kisvárdára, hiszen úgy gondoltuk, mi vagyunk az esélyesebb csapat. A negyedik percben 3-3-nál volt a mérkőzés a legszorosabb, onnantól kezdve hat és tíz gól volt a különbség a javunkra. Amikor kicsit koncentráltabbak voltunk, akkor szép, gyors gólokat szereztünk. Mikor fegyelmezetlenek voltunk, közelebb kerültek hozzánk a házigazdák. Kettős emberhátrányban is gólokat lőttünk, ami a csapat erejét dicséri. Az ellenfél igen lelkes volt és nagyon küzdött, három játékosuk 190 cm feletti magasságú, akik minden helyzetből lőttek, elég kiszámíthatatlanok voltak, ők néha valóban meglepetést okoztak nekünk. Összességében jobbak voltunk, a gólkülönbség volt csak kérdéses.

Barna Károly: – A fiúk most csak annyira tudtak koncentrálni, ami a győzelemhez elég volt. Az egyéni teljesítmények sem voltak arányban a tudásunkkal. Átlövő játékunk most alulmúlta önmagát, hiszen csupán egyetlen átlövés gólunk volt a két átlövőtől. Ez egy olyan mérkőzés, ami után a győzelemért dicséret jár, a többit meg gyorsan felejtsük el. Persze mérkőzés után az öltözőben részemről nem pont ezek a mondatok hangzottak el.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.