Jól szerepeltek a legkisebbek

A kisiskolás bajnokság keretében hazai pályán léphettek pályára U7-es és U8-as csapataink. Négy OFKSE-győzelem született, csupán egyetlen alkalommal bizonyult jobbnak az ellenfél az orosháziaknál.

A legkisebb szivacskézisek két találkozót játszottak, Németh Dóra növendékei küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Az orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Pick Szeged 9-3
Békéscsaba 2 – Orosházi FKSE 3-16

Csapatnévsor: Pásztor Kornél, Gelegonya Bence, Ambrus Bence, Ambrus Máté, Szénási Álmos, Prozlik Patrik, Kőrösi Richárd, Fekécs Ákos, Petróczki Botond, Szikora Zsombor.

Mérkőzés előtti eligazítás

Németh Dóra edző: – Az első meccs bár vereséggel végződött, de nagyot küzdöttek a gyerekek a náluk nagyobb erőt képviselő Pick Szeged ellen. Küzdeni tudásból dicséret illeti őket. A Békéscsaba 2 ellen már bátrabban és felszabadultabban játszottak, könnyed játékkal múlták felül ellenfelüket. A csapatnak ez volt az első Erima Gyermekbajnokság tornája, ahol szépen helytálltak a fiúk.

Az U7-esek következő szereplése március 22-én és április 26-án Gyulán lesz. A két időpont között még egy haza rendezésű tornát is szeretnének szervezni.

* * *

Kósa Balázs edző U8-as együttese már a második forduló mérkőzéseit játszotta. Az első körben begyűjtött három győzelemhez ezúttal ismét hármat szereztek, ezzel száz százalékosak a bajnokságban. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Békés 9-8
Orosházi FKSE – Pick KZRT 24-11
Orosházi FKSE – Gyula 14-9

A csapat tagjai: Pásztor Zalán, Császár Áron, Anda Ákos, Bagi Valentin, Janowszky Soma, Gelegonya Bence, Somogyi Szabolcs.

A Pick Szeged elleni csata előtt

Kósa Balázs edző: – Gratulálok az egész csapatnak, minden játékos kivette a részét a három győzelemből. Úgy érzem, a védekezésünkkel sikerült előnyt kovácsolnunk a többiekkel szemben. Keményen dolgozunk tovább és a hibáinkat megpróbáljuk kijavítani a jövőben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.