NB I/B: győzelem a Kecskemét ellen

Orosházi FKSE U23 – Kecskeméti TE-Kisokos 30-29 (13-16)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző, Vezette: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Miklós, Lipták (kapusok), Tárkányi 3, Knezevic 10, Pásztor M., Stranigg 9, Szeitl 4, Kóródi, Szélpál, Pásztor Á., Szenteszki 1, Sándor, Branyiczki, Soós 1, Jancsó 1, Nagy 1. Edző: Pásztor István.

Szombat este hazai pályán folytatta a pontvadászatot az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as csapatunk, ezúttal a Kecskemét érkezett az Eötvös-csarnokba. A mieink nagyon készültek a mérkőzésre, a győzelemre kiéhezve keményen dolgoztak egész héten. Ez meg is látszott a játékon: védekezésben és támadásban is egy fegyelmezett csapatot láthattunk, melyhez társult a jó kapusteljesítmény is.

Kiélezett küzdelmet hozott a mérkőzés, a szünetben ugyan még a vendégeknél volt az előny, a második félidő 5. percére azonban már sikerült fordítanunk, és meg is tartani a vezetést. A fiúk maximálisan betartották azt, amit edzésen gyakoroltak, és megérdemelten nyerték a hétvégi bajnokit.

Pásztor István: – Bízom abban, elindultunk azon az úton, amit a szezon elején kitűztünk, hogy ott legyünk az erős középmezőnyben. Ha ezzel a lendülettel játszunk, többször érezhetjük a siker ízét.

Legközelebb egy hét múlva lesz erre lehetőség: február 28. szombat 18 óra Arago Törökszentmiklósi KE – Orosházi FKSE U23.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.