Összefognak a kézilabdabarátok a Kekezovics családért

Az orosházi csapatot is erősítette Marinko, akinek a felesége súlyos beteg. A Pick Szeged gyűjtést szervez, aki teheti, csatlakozzon a segítségnyújtáshoz.

2012-ben Orosházán is eltöltött egy tavaszi szezont Kekezovics Marinko, akkor 72 góllal járult hozzá az alsóházi rájátszás megnyeréséhez. Ezt követően a Pick Szegedhez igazolt, a nyáron pedig Romániába szerződött. Az év végi ünnepek előtt érkezett a rossz hír: felesége súlyos beteg – ekkor döntött úgy a MOL-Pick Szeged vezetése, hogy gyűjtést szervez volt játékosa megsegítésére – írja a Tisza-parti klub honlapja, hozzátéve: február 7-én fogadják a Tatabánya együttesét, a meccsre 500 forint lesz a belépő. Ekkor helyeznek ki urnákat, ahová várják az adományokat.

Marinkot is elérték, aki az önzetlen segítséget megköszönve elmondta, nehéz időszakon vannak túl. Felesége most jobban van, de további kezelésekre van szüksége.

További részletek a segítségnyújtásról ide kattintva, ahol nyilatkozik a Szeged csapatkapitánya is. A klub közösségi oldalán pedig megtudtuk azt is, mivel Kekezovics külföldön él, így nincs számlaszám, csak a meccshelyszínen lehet majd az adományokat elhelyezni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.