Felemás U14-es rajt, taroltak az U8-asok

Hétvégén az OFKSE két korosztálya is belevetette magát a gyermekbajnokság küzdelmeibe. A 2000-es születésű fiúk egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a versenynapot, Németh Dóra 2006-os gyerekei hibátlan rajtot vettek.

Szombaton Békésen szerepelt az Orosházi FKSE U14-es csapata. Héjja Ádám edző együttese magabiztosan verte a Gyulát, de minden erőfeszítése ellenére nem bírt békéscsabai ellenfelével. Orosházi eredmények:

Gyulai SE – Orosházi FKSE 20-27 (7-15)
OFKSE:
Opavszki István, Boldizsár Dominik (kapusok), Kiss Roland (4 gól), Árus Bence, Tatai Dávid (1), Curpás Marcell (2), Szemenyei László (1), Kiss Szabolcs, Patakfalvi Botond, Kiss Axel (4), Andrikó Ádám (5), Kurta Ákos (4), Csányi Roland (1), Balogh István (5).

Orosházi FKSE – Békéscsabai BDSK 19-20 (9-10)
OFKSE:
Opavszki István, Boldizsár Dominik (kapusok), Kiss Roland, Árus Bence, Tatai Dávid, Curpás Marcell (1 gól), Szemenyei László (2), Kiss Szabolcs (1), Patakfalvi Botond, Kiss Axel (4), Andrikó Ádám (1), Kurta Ákos (2), Csányi Roland (4), Balogh István (4).

Héjja Ádám edző: – Az első mérkőzésen a fiúk sikeresen vették az akadályt, bár a kapusteljesítménnyel volt gond. A második mérkőzés a Csaba ellen nagyon küzdős volt, szerencsére láttam a csapaton a győzni akarást és a harcolást a pályán. A meccsen sok olyan alapvető hibát vétettek a fiúk, amelyek a meccs végére megbosszulták magukat. Kapusteljesítmény nélkül sajnos nem nagyon lehet meccset nyerni a kézilabdában.

* * *

A jövő bajnokai

Ugyanezen a hétvégén az U8-as korcsoport is megkezdte a régiós kisiskolás bajnokságot. Németh Dóra szivacskézilabdás növendékei remek rajtot vettek és három győzelemmel mutatkoztak be. Orosházi eredmények:

Békéscsaba DKSE 1 – Orosházi FKSE 10-23 (6-12)
Orosházi FKSE – Békési FK KFT 18-14 (12-6)
Békési FK KFT 2 – Orosházi FKSE 3-13 (2-4)

Az orosházi csapat tagjai: Anda Ákos, Császár Áron, Janowszky Soma, Pásztor Zalán, Szénási Vendel. Edző: Németh Dóra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.