OSB: vereség heroikus küzdelemben

Szegeden játszottak kedden délután a fiúk, többen betegen vállalták a játékot. Barna Károly szerint elismerés jár a csapatnak.

Pick Szeged II. – Orosházi FKSE-LINAMAR 20-16 (11-8)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság. OFKSE: Majdán (kapus) – Kiss Alex 3, Sütő 7, Németh 1, Zvolenszki 2, Szkaliczki 1, Blaskó 1. Csere: Rákóczi (kapus), Kristofóri 1, Andrikó, Kiss Axel, Csányi, Kollár. Edző: Barna Károly.

Az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság keddi mérkőzésén idegenben lépett pályára csapatunk, melyből többen sérülten, betegen vállalták a játékot. Az orosházi fiúk óriási elszántsággal küzdöttek a találkozón, hiszen itthon az idény legrosszabb játékával kaptak ki a Tisza-partiaktól, így most bizonyítani akarták: ennél értékesebb játékosok.

Fej fej mellett haladtak a csapatok, a második félidő derekán is 13-12 állt az eredményjelzőn. Ekkor három játékosukat kiállították (Zvolenszkit végleg), ami megpecsételte sorsunkat.

Az ellenfél edzője folyamatosan a pályán reklamált, a játékvezetők nem intették rendre, az OFKSE edzőjét azonban reklamálásért kétperces büntetővel sújtották. Heroikus küzdelemben végül négygólos vereséget szenvedtünk. Barna Károly szerint a fiúk mindent megtettek, elismerés jár nekik.

Barna Károly edző: – Valószínűleg hibáztam a taktika összeállításában, hiszen nem készítettem fel a gyerekeimet a három a hat elleni játékra sem védekezésben, sem támadásban. Gratulálok a játékosaimnak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.