Skaliczki: csalódás volna, ha kiesnénk

Nyolcgólos előnyről várhatja a szerdai Magyar Kupa visszavágó mérkőzést az Mezőkövesdi KC, Skaliczki László bízik a továbbjutásban – írja a matyóföldi klub honlapja.

Novemberben 29-21-re győzött Orosházán az MKC a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, így a január 21-i visszavágón elég egy szoros mérkőzést játszania a továbbjutáshoz. A mérkőzésen szerepelhet Darko Trivkovics, aki a bajnokságban négy fordulót lesz kénytelen kihagyni eltiltás miatt, nem lesz viszont Said Pourghasemi, akitől megvált a klub.

– Igyekszünk összeállni. Saidtól elköszöntünk, így kevesebben vagyunk. Keressük a csapatot, igyekszünk jó teljesítmény nyújtani, játékban előre menni. A Füred van ezen az ágon, szeretnénk kihasználni, hogy minél inkább játékban legyünk. Csalódás volna, ha itthon nagyon kikapnánk, s kiesnénk, de a sportban minden benne van. Remélem, hogy sokan kijönnek a meccsre, s a legjobb formánkat mutatjuk – bizakodott Skaliczki László vezetőedző.

Elmondta, Liszkai Szilveszter már részt vesz az edzéseken. Két hét van még hátra a bajnokság folytatásáig, ennyi idő alatt kell formába lendülnie. Ezt a meccset is fölhasználják arra, hogy felkészüljenek, s minél jobbak legyenek a rájátszásban. Nagy titkok már nincsenek az ellenfelek előtt, de odafigyelnek arra, hogy a bajnoki százszor fontosabb lesz, hiszen szeretnének 15 ponttal utazni a Gyöngyöshöz.

– Sajnos továbbra is lövőgondjaink vannak, levadásznak, szétfaultolnak bennünket, ez sok mérkőzésen gond volt. Egy jó lövőt szeretnénk igazolni, aki veszélyes kintről és esetleg védekezésben is használható. A kérésemet elmondtam, kiszemelt célpontunk nincs – tette hozzá a vezetőedző.

A 18 órakor kezdődő összecsapásra a bérletesek ingyenesen mehetnek be, akinek nincs bérletük, 900 forintos állójeggyel tekinthetik meg a mérkőzést. A párharc győztese a Balatonfüreddel csaphat össze a következő fordulóban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.