Háromgólos vereség a megyei rangadón

A támadás nem működött megfelelően, ez okozta a fő gondot a péntek késő délutáni találkozón. Lezárult az őszi szezon NB I/B-s csapatunk számára.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Békési FKC 24-27 (15-15)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 150 fő. Vezette: Szécsi, Szőke. OFKSE: Miklós – Maric 2, Pásztor M. 1, Pásztor Á., Szeitl 3, Stranigg 5, Tárkányi 1. Csere: Lipták (kapus), Knezevic 12, Simon, Soós, Kóródi, Szenteszki, Pámer, Nagy Á., Sándor. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 6/3.

Megyei rangadónak adott otthont december 12-én az Eötvös-csarnok, a férfi kézilabda NB I/B-ben a békésieket fogadtuk. Teljes felállásban, bizakodva lépett pályára csapatunk, azonban – mint utólag kiderült – a játék képe nem a legkedvezőbben alakult számunkra. Támadásaink erőtlenek voltak, mindent középen próbáltak megoldani a srácok, kevés alkalommal jutott a labda a szélsőkhöz. A védekezéssel nem voltak nagy gondok, és jó kapusteljesítményt is láthattunk, ezek mégsem voltak elegendőek a győzelemhez. A pontatlan lövések, a kettős emberelőnyben eladott labdák, az inkább egyéni, mint csapatjáték megbosszulták magukat. A félidei döntetlen után a vége háromgólos vendégsiker lett.

Pásztor István: – Többet kellene együtt lennie ennek a csapatnak, hogy jobb eredményeket érjünk el. Dolgozunk tovább, és bízunk abban, a tavaszi szezon jobban alakul számunkra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.