Lendületben az U14-esek

Két fronton is remekül szerepeltek Héjja Ádám U14-es tanítványai a közelmúltban. A gyermekbajnokság régiós fordulójában és egy romániai tornán is veretlenül hagyták el a pályát a 2000-es fiúk.

Az elmúlt hétvégén Újkígyóson lépett pályára az U14-es együttes. Az OFKSE legényei mindkét találkozójukat megnyerték. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Békési NEKA 2. 21-19 (10-10)
OFKSE: Balogh István (5 gól), Garai Gergő, Boldizsár Dominik, Curpás Marcell (4), Szemenyei László, Kiss Roland, Árus Bence, Tatai Dávid, Patakfalvi Botond, Csányi Roland (3), Vincze Márk, Kiss Axel (5), Andrikó Ádám (3), Kurta Ákos (1).

Orosházi FKSE – Újkígyósi KC 25-17 (12-4)
OFKSE: Garai Gergő, Árus Bence (1 gól), Kiss Roland, Kiss Axel (3), Szemenyei László, Boldizsár Dominik, Balogh István (6), Csányi Roland (4), Curpás Marcell (4), Tatai Dávid, Andrikó Ádám (3), Vincze Márk, Patakfalvi Botond, Kurta Ákos (4).

* * *

A  napokban a romániai Nagyszentmiklóson utánpótlás tornán is szerepelt Héjja Ádám együttese. A házigazdák csapatát magabiztosan győzték le az orosháziak.

Orosházi FKSE – CS Unirea Sannicolau Mare 31-15 (13-8)
OFKSE: Kiss Axel (5 gól), Kiss Roland, Kiss Szabolcs, Balogh István (7), Andrikó Ádám (7), Patakfalvi Botond, Garai Gergő (2), Curpás Marcell, Tatai Dávid (1), Kurta Ákos (6), Csányi Roland (2), Zvolenszky Attila (1), Majdán Márk.

Héjja Ádám edző: – Mindkét bajnoki, valamint a romániai meccsen is elégedett voltam a csapatom hozzáállásával. Annak örülök, hogy látszik a csapaton a fejlődés. Mindkét utánpótlás bajnoki meccs győzelmét a jól összeállt és agresszív védekezésünk segítette elő legfőképp. A román tornán a házigazdák ellen játszottunk. Elég kemény mérkőzés volt, de örülök neki, hogy a fiaim felvették ezt a keménységet, és a jó védekezések után gyors támadásainkkal meg tudtuk törni az ellenfelet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.