OSB: biztos győzelem, ezúttal az Algyő ellen

A hétközi találkozón nagy különbségű sikert értek el Barna Károly tanítványai. Az U14-es keretből is lehetőséget kapott néhány játékos.

FKSE-Algyő – Orosházi FKSE-LINAMAR 17-45 (7-23)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság. OFKSE: Majdán 1, Andrikó 1, Szabó 8, Németh 8, Szemenyei 2, Szkaliczki 4, Blaskó 6. Csere: Balogh 1, Kollár 3, Deák 1, Csányi Z. 1, Kristofóri 4, Kurta, Kiss Axel 2, Csányi R. 2, Garai 1. Edző: Barna Károly.

A szerda délutáni algyői mérkőzés végkimenetelét sejteni lehetett: a hazaiak pár éve kezdték el az utánpótlásukat komolyabban építeni. Részünkről az volt a fontos, hogy megfelelő alázattal és komolysággal játsszuk végig a mérkőzést, mert egy ilyen papírforma meccsen is ezek a legfontosabb szempontok. A kezdőcsapatból hiányoztak néhányan, az U14-es keretből páran lehetőséghez jutottak, és hellyel-közzel éltek is ezzel.

Barna Károly: – Már az első félidőben is több, eddig csereként szereplő játékosnak is lehetőséget adtam, a második játékrészben pedig csak ők játszottak. Néha ügyesek voltak, de még rengeteget kell fejlődniük a serdülőszinthez. És nem csak nekik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.