Jordovic: a feladatunk, hogy a lehető legjobban játsszunk

Gyöngyös és Tatabánya után érkezik a Csurgó. Vasárnap este – a megszokottól eltérően – fél héttől várunk minden kézilabdabarátot a csarnokba. Hajrá fiúk!

Újabb nehéz mérkőzés vár NB I-es férfi kézilabdacsapatunkra. A bajnoki tabellán második helyen álló, Sótonyi László vezette Csurgó érkezik. A feladat nem egyszerű, melyet a sérülések tovább nehezítenek. Vladan Jordovic vezetőedző vázolta az esélyeket.

– Azzal a csapattal fogunk játszani, amely meggyőzően szerepel, a második helyen áll a bajnokságban, egy döntetlen mellett csak a Szegedtől szenvedtek vereséget. A kispadról a csapatot Sótonyi László vezényli, a magyar válogatottat is segítő szakember gárdájában néhány válogatott játékos is szerepel különböző országokból. Mi tovább gyengültünk, a tatabányai mérkőzésen Németh Gábor eltörte az ujját. Nem lenne reális bármilyen eredményről is beszélni, csak annyit fogok kérni a fiatalított csapatomtól, hogy játszunk hasonlóan, mint a Tatabánya ellen. Megpróbálunk minél tovább egyenrangú partnerek lenni, a cél, hogy a játékosok hasznos tapasztalatokat gyűjtsenek. Ami az eredményt illeti: nincs rajtunk semmilyen nyomás, a mi feladatunk, hogy a lehető legjobban játsszunk. Ha ez sikerül, elégedett leszek, hiszen a Csurgó a mérkőzés abszolút esélyese – emelte ki vezetőedzőnk.

A találkozó december 14-én, vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Várunk mindenkit!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.