Optimista és győzelmet vár Jordovic mester

Szombat este fontos mérkőzést játszik felnőttcsapatunk, a Gyöngyös érkezik az Eötvös-csarnokba. Kemény küzdelem várható.

December 6-án 18 órától fogadja a Gyöngyös gárdáját NB I-es férfi kézilabdacsapatunk. A fiúk készülnek a találkozóra, a sérülések még mindig hátráltatják a teljes munkát. Vladan Jordovic vezetőedző szerint az utóbbi időben jól játszik a csapat, a győzelem a cél hétvégén.

– A Gyöngyös elleni mérkőzésre – függetlenül ennek fontosságától – ugyanúgy készülünk, mint az összes többi meccsre. Specifikus a magyar bajnokság, és mindig lehetnek meglepetések, mert a minőségbeli különbségek minimálisak. Az eredmény gyakran függ a sérülésektől, az egyének aznapi teljesítőképességétől vagy attól, hogy a csapatnak jó vagy rossz napja van. Hasonlóan hozzánk, a Gyöngyösnek is gondjai vannak a sérülésekkel. Csapatuk tapasztalt játékosokból tevődik össze, de már jól ismerjük egymást, Gulyás István edző a rájuk jellemző, felismerhető játékot alkalmazza. Az ilyen mérkőzéseket általában az dönti el, hogy milyen áldozatot hoz a csapat, milyen energiával küzd, milyen a játékosok határozottsága. „Néha a fejünket is oda kell tenni, ahová más még a lábát se teszi”. Csapatunk az utóbbi időben jól játszik, jó a hangulat, jó az összetartás a játékosok között. Optimista vagyok, és hiszem, hazai pályán le tudjuk győzni a B. Braun Gyöngyös gárdáját – nyilatkozta vezetőedzőnk.

Szombat este hat – várunk mindenkit a csarnokba. Hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.