OSB: küzdelem az utolsó percekig

A fiúk hajtottak, azonban a kimaradt büntetők megbosszulták magukat – hárommal nyert a Pick Szeged.

Orosházi FKSE – PICK Szeged 19-22 (9-10)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza, Táncsics-csarnok. OFKSE: Rákóczi – Kiss Alex 6, Szabó 4, Németh 2, Szkaliczki 4, Blaskó 2, Zvolenszki. Csere: Majdán (kapus), Szemenyei 1, Kristofóri, Kurta, Kiss Axel, Andrikó, Csányi, Deák. Edző: Barna Károly.

A legutóbbi OSB mérkőzésen egy teljesen más szellemű Orosháza lépett pályára, mint az előző héten. A srácok meg akarták mutatni, hogy jobbak annál, mint amit az előző fordulóban láthattunk.

Már az első perctől látszott az akarás, a küzdeni tudás a fiúkon. Két játékosunk előző nap Veszprémben játszott az ificsapatunkkal, rajtuk erőt is vett olykor a fáradtság. A csapat legmagasabb játékosa, Sütő Martin pedig sérült volt, ezért maradt ki a keretből. Mindezen körülmények ellenére hősiesen küzdött a csapat a nagyon jó erőkből álló ellenféllel szemben. Az első félidő végig fej fej mellett zajlott a játék, néha az indulatok is tetőfokra hágtak, de a két remekül működő játékvezető ezeket megfelelően kordában tartotta.

A második félidő is szoros volt, de sajnos hat hétméterest hibáztunk, így négy gólra elhúzott a Szeged. Innentől kezdve még kapaszkodtunk, de győzelmi esélyünk már nem volt. Az ellenfél erőben és magasságban vert meg bennünket. (Egy adat példának: Nagy Martin kapus 201 cm magas, serdülőválogatott.)

Barna Károly: – Küzdöttünk az utolsó leheletünkig. A második félidő derekán, amikor Zvolenszki piros lappal kipontozódott, eldőlt a meccs. A kispadban is erősebb Pick megérdemelten nyert. Az sohasem derül ki, mi lett volna, ha a büntetőket értékesítjük. Minden játékosom elismerést érdemel. Kiemelkedően jó volt a játékvezetés.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.