NB I/B: nem sikerült a pontszerzés

Mindkét játékrész első felében jól ment csapatunknak, de aztán elfáradtak a fiúk – kilencgólos vereség lett a vége Lajosmizsén.

Primavera Mizse KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 31-22 (20-15)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Lajosmizse, 150 néző. Vezette: Bujdosó, Mihály. Orosháza: Lipták – Maric 2, Sándor 1, Héjja 2, KNEZEVIC 9, Pámer 1, Binder. Csere: Miklós (kapus), Nagy A., Szenteszki 1, Soós 1, Pásztor Á. 1, Jancsó, Branyiczki 4. Edző: Pásztor István.
Hétméteresek: 6/4, ill. 4/3. Kiállítások: 12, ill. 14 perc.

Szombat este Lajosmizsére utazott NB I/B-s csapatunk. Pásztor István rendelkezésére szűkített keret állt, egyrészt betegségek miatt, másrészt NB I-es együttesünk is szombat este játszott.

Mindkét félidő első részében jól ment a játék a mieinknek: kevés hibával játszottak, és a jól kidolgozott támadások végén pontos lövések vitték előre a csapatot. A folytatásban elfáradtak a fiúk, és nem tudták pótolni azokat, akik hiányoztak erről a mérkőzésről. A küzdelemmel, harcossággal, akarással nem volt gond, de ezen az estén a hazaiak magabiztosan húzták be a találkozót.

Pásztor István: – Bízom abban, hogy ezek a játékosok – akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, és most pályára léphettek – lendületet kapnak, és nagyobb elszántsággal küzdenek majd a folytatásban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.