OSB: a Pick Szeged érkezik

Csütörtökön irány a Táncsics-csarnok, szurkoljunk a srácoknak! A Tisza-parti gárda a találkozó esélyese, Barna Károly edző szerint szeretnék megnehezíteni a dolgukat.

November 6-án, 16 órától a MOL-Pick Szeged együttesét fogadja az Orosházi FKSE az Országos Serdülő Bajnokság soron következő körében. Nem lesz könnyű dolga a mieinknek, ahogy Barna Károly edző fogalmazott, bivalyerős csapat érkezik ellenfélnek, ráadásul az orosházi keretben sok a sérült. Ennek ellenére a fiúk szeretnék megnehezíteni a szegediek dolgát.

Az OFKSE gárdája legutóbb a NEKA Békés II. ellen játszott és szenvedett háromgólos vereséget. Az orosházi tréner szerint sok volt a védekezési hiba, nem volt húzóember a csapatban, és nem érezte azt az akaratot, mint az előző, békésiek elleni párharc során. Barna Károly hozzátette: a remek játékvezetés mellett lejátszott találkozón minden csapattag alulteljesített, így a 17-14-es félidőt követően 30-27-re nyertek a békésiek.

Csütörtökön tehát minden érdeklődőt, szurkolót várnak a srácok a Táncsics-csarnokba, 16 órakor kezdődik a Pick Szeged elleni találkozó.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.