Benis, Morva, Németh: jó tapasztalatok a válogatottban

Felnőttcsapatunk tagjai pozitív élményekkel tértek haza Lengyelországból. A B-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott teljesítményükről, most a srácokat kértük egy-egy gyorsértékelésre.

Az elmúlt héten a magyar felnőtt férfi kézilabda B-válogatott Lengyelországban vett részt egy nemzetközi tornán – a keretben az OFKSE három játékosa, Benis Bence, Morva Zoltán és Németh László kapott helyet. A fiúk már itthon készülnek a következő hazai feladatokra – egy értékelésre kértük őket két edzés között.

Benis Bence: – Jó tapasztalatokat szereztem a lengyelországi torna során. Egy frissen összeállított csapatról van szó a B-válogatottat tekintve, csupán néhány edzésünk volt a tornát megelőzően. Munkánkkal, hozzáállásunkkal elégedettek voltak az edzők, szakvezetők. Úgy vélem, hasznos munka zajlik, a szövetség ehhez kiváló feltételeket biztosít – így volt ez az elmúlt héten is. Saját teljesítményemmel nem vagyok annyira elégedett, csapattársaim, Zoli és Laci jó játékot nyújtottak.

Morva Zoltán: – Jól éreztem magam a B-válogatottban, a nemzetközi tapasztalatszerzés az, amit kiemelnék, emellett a társaság is nagyon jó volt. Korábban persze már ismertük egymást – ellenfélként, most együtt dolgoztunk. Mindhárom mérkőzésen pályára léptem, úgy gondolom, Norvégia ellen nyújtottam a legjobb teljesítményt irányítóként. Ellenfeleink jó erőt képviseltek, így mindenképp hasznos élményekkel, tapasztalatokkal tértük haza, melyeket az itthoni játékban is kamatoztathatunk.

Németh László: – Hasznos volt a munka a válogatottal, jól éreztem magam, sok tapasztalatot szerezhettem nemzetközi porondon. Az első két nap még inkább az ismerkedésé volt, kiváló csapathangulat alakult ki. Úgy vélem, jó játékot nyújtottunk: a norvégok ellen bravúrt értünk el, és a Luxemburg elleni találkozót is hozhattuk volna. Elégedett vagyok a játékommal, persze az ember mindig jobbat szeretne: az én célom is, hogy a maximumot nyújtsam a pályán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.