Jótékonysági mérkőzésen szerepeltek az orosháziak

Az iszapkárosultak megsegítésére rendeztek jótékonysági mérkőzést Makón, ahol a Pick Szeged az Orosházi FKSE-vel mérkőzött meg.

Pick Szeged—Orosházi FKSE 34—27 (12—13)
Jótékonysági férfi kézilabda-mérkőzés, Makó, 500 néző. V.: Jártas T., Jártas Z.
Orosháza:
Knezevics — Balda, Pánczél, Raffai, Horváth R. 6, Berta, Ambrus 1. Cs.: Herjeczki, Szikora A. (kapusok), Bajusz 3, Kardos 3, Dukic 1, Lókodi 8, Mazic 2, Kósa 2, Országh 1, Gazsó, Varga A. Vezetőedző: Füzesi Ferenc.
A Szeged legjobb dobói: Beocsanin 10, Butenko 7.

Az iszapkárosultak megsegítésére rendezett jótékonysági mérkőzésen az első félidőben a fegyelmezetten játszó orosháziak egy góllal vezettek. A második félidő elején a szegediek zsinórban hát gólt lőttek és ezzel eldöntötték a mérkőzés sorsát. Az orosháziakhoz visszatért a szerb átlövő, Goran Dukic, akivel az őszi szezon végéig szerződést kötnek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

9 Responses to Jótékonysági mérkőzésen szerepeltek az orosháziak

  1. sárkány szerint:

    lac-szesz király!
    🙂

  2. laccesz szerint:

    Tisztelt Tűzokádó!
    Remélem még a nagyon mélyreható (mellesleg jogos) kritikáid mellett végre felébredsz és észreveszed, hogy ezzel a csapattal a Te általad leírtakra más összeállításban és a serdülőben van esély. Aki ilyen okos(kodó) az miért nem Nagy Laci mellett a Barca edzője. Ő is magyarázni azt tud! Szerintem KM csak 1 lelkes (nagyon) szurkoló!!
    Hajrá EVRY!!

  3. K.M. szerint:

    Bocs Sárkány! Amit leírtál abban teljesen igazad van. HAJRÁ OROSHÁZA!

  4. sárkány szerint:

    Az előzőhöz még annyit, hogy több meccsen lehetett látni nagyon középen erölteti a csapat a támadásokat, szélsőknek miért nem adnak labdát??!!! Kardos Robika, Balda,Ország,Bajusz Attila…alig kap valamit. Én nem találtam ki semmit soha(nincs szabadalmam, sem spanyol viaszom) de nem úgy van ha minél kisebb területet védesz könnyebb dolgod van??!Tavaly sokkal jobb volt a csapat!Mi történt?Bocsánat, de én jövőre is elsőosztályú férfi csapat meccseire szeretnék kimenni a csarnokba!!!!Üdv

  5. sárkány szerint:

    Kedves KM! Nem szoktam okádni magával ellentétben!
    Nem akartam megbántani senkit, de bizonyára nem látta a veszprém (pont jó példa, a többi gyengébb csapatot nem említem)elleni meccset, pontosan kiütközött, hogy több lövő játékos öncélú játéka mire volt elég…a veszprémnél(akiktől lehetne tanulni, fejlődni) igazi csapatjáték volt! nem úgy mint nálunk, hogy mindenki gólt akart lőni! Ez már nem az nb1/b!!!itt nem 3 játékos passzolgatása között kell helyzetet kialakítani, nem 2 ember nyeri meg a meccset!nem tudom mi zajlik az edzéseken de a meccsen tükröződik minden!!CSAPATJÁTÉK EMBER!!!! pánczélt nem akartam(ha rokonja ha nem)szidni elnézést kérek, de többször passzolhatna jobb helyzetben levő játékoshoz!!!Ami igaz az irányítókra is!!VÉGRE MÁR LÁTNI KELLENE MÉG PÁR JÁTÉKOSNAK A PÁLYÁN!!!Üdvözlettel.

  6. Szurkolo szerint:

    Páncél nem egy jó igazolás volt.Alig mutatott jó játékot nem is baj hogy elmegy csak minél hamarabb.

  7. ugye nem? szerint:

    Ki ez a Goran Dukic???
    Ugye nem az, aki tavasszal már volt itt? Ezt nem hiszem el!
    Szentséges úristen! Ezek a vezetők tényleg beszedtek valamit…

  8. K.M. szerint:

    Sárkány! Az okádásoddal más csapatot szidjál ne az orosháziakat. Én örülök,hogy Dukic visszajön annak viszont nem,hogy Páncél lehet,hogy elmegy. HAJRÁ OROSHÁZA!

  9. sárkány szerint:

    remélem másodszor a dukic már jobb lesz!!!!mert a pánczélnál elhalnak a támadások a jobb oldalon!!!!kár volt ezt a pánczélt idehoznii!!!megbolygatták a csapatot ezzel a játékossal és majdhogynem a tavalyi csapat jobb volt. a játék mindeféleképp!!!!Tisztelt vezetőség!!!Gratulálok.Hozzá nem értésből JELES!!!!Egy orosházi!!!

Vélemény, hozzászólás?