Orosházán a serdülő válogatott

A napokban városunkban edzőtáborozik a magyar férfi serdülő kézilabda-válogatott. A csapat programjában négy edzés és három edzőmérkőzés szerepel.

Az edzőmeccseket a szerbiai Adán rendezik, szombaton egy, vasárnap pedig kettő mérkőzés van lekötve. A csapat szállását, edzéslehetőségeit és mindenféle technikai részletet az MKSZ kérésére az orosházi Kopornyik Zsolt szervezte.
A tavalyi utánpótlás-bajnokságban bronzérmet szerzett orosházi csapatból Győri-Dani Dávid meghívást kapott a válogatott keretbe, míg Döme Szabolcs az állampolgársági törvény rendezéséig a szerb válogatott edzéseit látogatja és szerb nemzeti színekben versenyez. Az ő esetében mindkét fél – a játékos és az MKSZ is – kinyilatkoztatta, hogy az új állampolgársági törvény jövő évi hatályba lépése után magyar színekben versenyez majd. Az edzők – Kopornyik Zsolt és Füzesi Ferenc – szurkolnak a fiúkért.

A magyar válogatott keretben több olyan játékos is szerepel, aki nyáron a “B” válogatottal holtversenyben a második helyen végzett az Olimpiai Reménységek Versenyén, ahol Kopornyik Zsolt volt a magyar második csapat edzője.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?