Veszprémi és orosházi gólparádé videón

Összeállításunkban nyilatkoznak játékosok és szurkolók is a múlt hétvégi kézilabda csemegéről, az Orosházi FKSE — MKB Veszprém meccsről.

Múlt szombaton 9 év után Orosházán játszott bajnoki kézilabda meccset az MKB Veszprém. Akik annak idején figyelemmel követték a férfi kézilabda életet szurkolóként vagy nézőként, emlékezhetnek az akkori meccsekre. A Veszprém az eltelt időszak alatt stabil élcsapata lett Európának, mi pedig azért küzdöttünk, hogy visszajussunk a legjobb magyar csapatok közé. Ez utóbbi sikerült, bár azt be kell vallani önmagunknak is, hogy a mostani csapatnak szerényebb eredményekkel kell beérnie, mint a közel egy évtizeddel ezelőttinek.
 De ezen a meccsen nem a győzelem volt a lényeg – már csak az egyértelmű esélyek miatt sem. Újra Orosházára érkeztek a világ élvonalába tartozó játékosok, akik parádéztak az összecsapáson, a mieink pedig felvették a ritmust és keményen küzdöttek, tisztességgel helytálltak.
 A városi tévé kamerái már a meccs előtt is forogtak a csarnoknál. A Hazai pálya című sportműsornak készített anyagban megszólal a hazai és az ellenfél csapat több játékosa, véleményt mondanak orosházi és veszprémi szurkolók, majd a végén a két mester is értékel. Na és persze szebbnél-szebb gólokat is mutatunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?