Nem volt jó formában az Orosháza

Orosházi FKSE-Linamar – Balatonfüredi KSE 18-23 (6-11)

NB I-es férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 600 néző. V: Medve, Nagy I. L. Orosháza: Herjeczki — Németh L. 3 (3), STRANIGG 4, Raffai 2, Mazics 2, Morva Z. 3, Balda 1. Csere: Ivanisevics (kapus), Berta, Cifra 2, Milovics, Varsandán Á., Benmiloud 1, Bali, Marics. Edző: Vladan Jordovics. Balatonfüred: Székely — Pásztor, Zdolik 2, KOVÁCS GY. 4, Szöllősi B. 2 (2), Kis Á., Nagy D. 3. Csere: Komendánt (kapus), Gerdán, Németh B., Juhász 2, Bóka 2 (1), Bánhidi, Tombor, Faluvégi 1, GRIGORJEV 7. Edző: Sótonyi László.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 4/3
.

Az eredmény alakulása. 10. perc: 4—2. 15. p.: 4—4. 20. p.: 4—6. 25. p.: 5—8. 30. p.: 6—11. 35. p.: 9—13. 40. p.: 11—17. 50. p.: 13—21.

A hazaiaknál Buday Dániel nem léphetett pályára, vállsérüléssel bajlódik. Ennek ellenére jól kezdett a házigazda, kisebb előnyre tettek szert a 10. percre. A folytatásban aztán ziccerek sora maradt ki, és ez mindkét félre igaz volt. Ez megbosszulta magát, amikor a Balaton-partiaknak sikerült a ritmusváltás, ugyanis hamar jelentős előnyre tettek szert, amit a félidőig meg is előztek.

A fordulás után sem sokat változott a képlet: sok hiba az egyik oldalon, felszabadult játék a másikon. Mígnem nagy hirtelenjében feltámadt az Orosháza. Bár a helyzetek kihasználásában továbbra sem jeleskedtek, de már jobban lelkesedtek, ami némi eredményességgel párosult. A finisben öt gólt dobtak, amire csak két válasz érkezett. Persze, ez kevés volt az üdvösséghez.

Vladan Jordovics: — Sajnos a megbeszélt támadásainkat nem tudtuk megfelelően végrehajtani, az átlövéseink nem jöttek be.

Sótonyi László: — A játékosok tudat alatt már a következő mérkőzésre koncentráltak. Ennek ellenére szoros mérkőzésre számítottak. Megértem az Orosházát, hogy az utolsó találkozóra koncentrál.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.