Jordovic: kellemetlen ellenfél leszünk

Az Orosházi FKSE-Linamar mestere, Vladan Jordovic a következőket nyilatkozta honlapunknak a szombati Balatonfüred elleni találkozó előtt.

– Balatonfüred csapatát tapasztalt nemzetközi játékosok és tehetséges fiatalok alkotják. Minden pozícióban több fajta stílusú játékos szerepel, így össze tudnak állni nyitott és zárt védelemben is. A Balatonfüred csapatát kitűnően irányítja Sótonyi László edző kollégám. Gyors és dinamikus ritmusban játszanak, maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló játékosokat.
Csapatunk nagyon motiváltan fog pályára lépni. Minden ellenfelünket maximálisan tiszteljük, de senkinek nem gratulálunk előre a mérkőzés előtt. Játékosainknak nagy energiát kell befektetniük és kollektív erővel, keményen kell küzdeniük.
A versenyrendszer olyan, hogy ennek a mérkőzésnek a pontjai nem olyan jelentőséggel bírnak számunkra, mint az előző mérkőzések eredményei, de a mérkőzéseket nem csak a pontok miatt játsszák a csapatok, így mi sem.
A szurkolók számára is jó nézőcsalogató lesz ez a mérkőzés, mindez emeli játékosaink önbizalmát, erősíti a karaktert, építi a játékosok és a csapat mentalitását. Azt kérem a játékosaimtól, olyan motivációval lépjenek pályára, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból.
Ilyen jó környezetben, ilyen jó szurkolói tábor mellett kellemetlen ellenfél vagyunk és leszünk minden csapat számára! Néhányszor ezt már sikerült megmutatnunk és reméljük ezt a mérkőzést is hasonlóan fogjuk lejátszani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.