Új játékos az OFKSE-nél

Stranigg János személyében új játékossal erősödött az orosházi NB I-es férfi kézilabdacsapat. A 18 éves junior válogatott kézilabdázó eddig az MKB Veszprém junior csapatában játszott, de néhányszor már a felnőttek közt is kapott kisebb bemutatkozási lehetőséget.

A Balmazújváros elleni edzőmérkőzés előtt az új játékost kérdeztük, akitől megtudtuk, örömmel mondott igent az orosházi klub megkeresésére.

Strannig János

– Jó és nagy lehetőségeket rejtő csapathoz kerültem. Nagyon szeretném, ha a játékommal hozzá tudnék járulni a klub kitűzött céljainak eléréséhez. Személyes célom egyenlőre bele erősödni az NB I-es felnőtt mezőnybe és mint a juniorban, úgy itt is lehetőleg meghatározó játékossá válni. Tudom, hogy ehhez sokat kell edzenem és játszanom és erre Orosházán meg is vannak a lehetőségek. Egyenlőre remekül érzem itt magam, kitűnő és nagyon tehetséges játékosok vannak a csapatban, akik szeretettel fogadtak – nyilatkozta az OrosCafénak Stranigg János.

– A romániai két felkészülési meccsen már játszhattam. Még persze sok a tennivaló és rengeteget kell együtt edzeni a társakkal, mire elmondhatom, hogy beilleszkedtem. Jordovic mester belső posztokon számít a játékomra – sorolta a fiatal játékos.  Stranigg hozzátette, úgy érzi, a most aláírt másfél éves szerződés egyformán sok előnnyel jár a klub és az ő számára egyaránt, és hogy ez valóban így legyen, azért mindent meg fog tenni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.