Nagy csatában nyertek az orosháziak

Orosházi FKSE-Linamar — Balmazújváros 28-27 (13-11)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 200 néző. V.: Kolarovszki, Szabó I. Orosháza: Herjeczki — Marics 2, Milovics 4, Buday 1, Benmiloud 3, Bali 2, Benák 4. Cs.: Ivanisevics (kapus), Raffai, Mazics 2, Morva 1, Stranigg 2, Varsandán Á. 3, Balda 2, Németh L. 2, Knezevics. Vezetőedző: Vladan Jordovics. A Balmazújváros legjobb dobói: Dioris 6, Hajdu T. 4, Korsós 4.

A szerdai mérkőzés érdekessége volt, hogy a vendégek kispadján az a Füzesi Ferenc ült, aki a nyáron távozott Orosházáról az NB I/B-s Balmazújvároshoz, amely jelenleg második a Keleti csoportban.

Az orosháziak leigazolták Veszprémből a 19 éves Stranigg Jánost, akire a belső posztokon számíthatnak. Az első félidőben felváltva estek a gólok. A 17. percben 7-6-os újvárosi vezetésnél Vladan Jordovics időt kért. A félidő hajrájában a hazaiak irányították a játékot, a 26. percben három gólos előnyt szereztek (12-9).

Szünet után az orosháziak 19-15-re elhúztak. A vendégek nem adták fel, és mindig felzárkóztak. A hajrában 27-23 után jött fel egy gólra az újvárosi csapat.

Január 17-én, pénteken az Eötvös téri sportcsarnokban a Pick Szeged csapatát fogadja az Orosházi FKSE-Linamar. A jótékonysági találkozó teljes bevételét az orosházi kórház sürgősségi beavatkozó tálcáinak feltöltésére ajánlja fel az OFKSE-Linamar.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.