A győzelem egyszer sem sikerült

Két nemzetközi felkészülési mérkőzést játszottak az orosházi férfi kézilabdások Temesváron, az egyik döntetlennel, a másik vereséggel zárult.

Politechnika Temesvár (román) — Orosházi FKSE-Linamar 26-26 (12-13)
Nemzetközi felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Temesvár, 200 néző. V.: Muresan, Negrau (románok). Orosháza: Ivanisevics — Balda 1, Morva 2, Buday 3, Benmiloud 2, Bali 3, Benák 1. Cs.: Pajkó (kapus), Cifra 3, Raffai 1, Berta, Milovics, Varsandán Á. 3, Marics 1, Mazics 4, Knezevics 2. Vezetőedző: Vladan Jordovics. A Temesvár legjobb dobói: Kaftin 7, Timofte 6.

A vendégeknél nem szerepelt a lázas beteg balszélső Németh László. Az alapozás kellős közepén járó orosháziak a péntek esti találkozón jól védekeztek, a kapusok is többször bravúrral hárítottak. A vendégek egészen a mérkőzés hajrájáig vezettek a román I. liga nyolcadik helyezettjének otthonában, amely a végén egyenlített. Igor Milovics sajnálatos sérülést szenvedett, eltörött a jobbátlövő orrcsontja, és Pajkó László kapus is sérülést szenvedett.

Politechnika Temesvár (román) — Orosházi FKSE-Linamar 30-28 (16-10)
Nemzetközi felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Temesvár, 100 néző. V.: Muresan, Negrau (románok). Orosháza: Ivanisevics — Marics 3, Cifra 3, Knezevics 1, Benmiloud 5, Bali 7, Benák 2. Cs.: Raffai 1, Buday, Berta, Varsandán Á. 2, Mazics 3, Morva, Balda 1. Vezetőedző: Vladan Jordovics. A Temesvár legjobb dobói: Daninfeld 7, Timofte 5, Szentpéteri 5.

A szombat délelőtti találkozón az első félidőben gyengén védekeztek a vendégek, amit kihasznált a több légióst szerepeltető temesvári együttes. A szünetben Jordovics mester eligazítást tartott az orosháziaknak, ami használt, hiszen a 47. percben 26—25-re már a vendégek vezettek. A hajrában a hazai pálya előnyét élvező román I. ligás együttes a maga javára fordította a mérkőzést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.