OSB: pontvesztés a Pick Szeged 98-as csapata ellen

Azzal a Szegeddel játszottunk itthon, akit az előző fordulóban idegenben magabiztosan, 25-34-re győztünk le.

Orosházi FKSE – Pick Szeged II. 22-22 (12-13)

OFKSE: Udvari – Zalai 1, Sütő, Szilágyi, Simon 3, Novák 6, Ravasz 4, Cs.: Majdán, Rákóczi (kapusok), Kiss 1, Zvolenszki 6, Szabó 1, Szkaliczki, Blaskó, Németh, Makai. Edző: Barna Károly.

Kapkodás, pontatlanság jellemezte a találkozót, talán túl nagy önbizalmat adott az a tény a játékosoknak, hogy Szegeden 9 góllal nyertünk. Az első félidőben hol mi vezettünk, hol az ellenfél. A vége előtt 9 perccel 21-17-re még nálunk volt az előny, de kaptunk négy gólt úgy, hogy egyet sem lőttünk (21-21). Még fél perccel a lefújás előtt is vezettünk 22-21-re, de kaptunk még egy gólt ami a pontvesztést okozta.

Barna Károly: – Számomra óriási csalódás volt a csapatom játéka, egyéni mentális problémákat látok néhány – magát meghatározónak gondoló – játékosomnál. Sajnos nem volt meg a megfelelő alázat, az ellenfél akaraterőben múlt felül bennünket. Sajnos az arcok mellé minimális tudást sem sikerült párosítanunk. Ha ez nem változik, kicsi az esély arra, hogy bármelyik játékosom nevével találkozzunk NB I-es mérkőzésen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.