Vladan Jordovic értékel

NB I-es együttesünk vezetőedzője, Vladan Jordovic az őszi versenyszezon zárultával kielemezte csapatának elmúlt hónapokban mutatott teljesítményét.

– Amikor az éppen befejezett versenyrészről beszélünk, azt mondhatom, hogy részben vagyok elégedett. Több okom van az elégedettségre, ha a csapat által mutatott játékot nézzük, kevésbé ha a megszerzett pontok számát. A játék alapján, amit bemutattunk, néhány ponttal többet is szerezhettünk volna. Néha hiányzott egy kis tapasztalat, olykor a sportszerencse, néha egy kis koncentráció.

Mégis, ha úgy nézzük, a bajnokságban egyetlen mérkőzést sem tudtunk teljes, komplett csapattal lejátszani, a sérülések meccsről meccsre kísértek bennünket, ezzel az összesített kép kicsit kedvezőbb. Amit meg kell jegyezni, hogy a sérülések legnagyobb része mechanikus jellegű volt, például ütések vagy ütközések következménye, így hosszabb edzéskihagyás következett. Ez elkerülhetetlenül kihatott a sérült játékosok, így az egész csapat formájára. Különös ok az elégedettségre viszont az, hogy előrelépés látható egyes játékosok egyéni fejlődésében, nem beszélve arról, hogy a mi csapatunk a legfiatalabb a bajnokságban. A klubban mindenki azt reméli és bízik abban, hogy ez folytatódni fog.

December 16-tól a játékosok pihenőre mentek, ezalatt el kell végezni az egyéni munkákat és terveket, hogy minél felkészültebben várják a folytatást. A csapat az edzéseket 2014. január 3-tól folytatja tovább, az első bajnoki mérkőzésünkig öt edzőmérkőzés van betervezve.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.