Pásztor István: az akarással nem volt gond

Az Orosházi FKSE Pásztor istván edző irányította juniorjai az NB I-es bajnokság 8. helyén várják a tavaszi folytatást. A csapat mestere értékelte olvasóinknak a fiúk őszi teljesítményét.

– Az NB I-es férfi junior bajnokság 2013. szeptember 7-én kezdődött, igen nehéz sorsolással. Az előttünk álló csapatok 16 junior korú játékossal tudtak kiállni a mérkőzésekre. Mi a sorozatos sérülések miatt 8-10 játékossal, kiegészülve a ifjúsági korúakkal. Általánosságban a mérkőzések első félidejében a védekezésünk kemény és agresszív, támadásaink pedig pontosak voltak. Szünet után fáradtan érkeztünk vissza a pályára, és ezt kihasználták ellenfeleink. A kapusteljesítményünk is hullámzó volt. Összességében a küzdelemmel és az akarással nem volt gond, még fizikálisan kell sokat erősödnünk. A technikai szintünk megfelelő, a csapattaktikánk jó, a befejezéseket kell még pontosítani.

Pásztor István edző NB I-es junior együttese

Úgy érzem, ha a legerősebb felállásban tudunk pályára lépni, minden csapat dolgát megnehezítjük…

Bízunk benne, hogy a tavaszi fordulóinkat is ilyen nagyszámú közönség előtt tudjuk lejátszani, ezúton köszönjük az eddigi szurkolást is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.