Így készül a Szeged

Csapatunk szerdán 18 órakor az Orosháza együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A Békés megyei együttes ellen főpróbát tartunk, szombaton Portugáliában, a Benfica ellen csatázunk majd az EHF-kupában – írja a Pick Szeged honlapja.

Szombat és vasárnap a pihenésről szólt a játékosoknak, Juan Carlos Pastor vezetőedző pihenőt adott a csapatnak. Szerdán azonban következik egy újabb bajnoki, itthon fogadjuk az Orosháza csapatát. A Békés megyei együttest idegenben 29-21-re győztük le.

A vendégek a 13 csapatos NB I-ben jelenleg a 10. helyen állnak. 13 meccsen kétszer nyertek, 3-szor döntetlen játszottak, míg nyolcszor kikaptak. Legeredményesebb játékosuk a Pick saját nevelésű kézilabdása, Buday Dániel, aki eddig 60 gólt szerzett.

A szegedi együttesben Marko Laszica sérült, a montenegrói játékos még a nyári felkészülés alatt szedett össze egy vállsérülést, ami újból kiújult. A napokban Győrben megvizsgálják, és kiderül, hogy mi a gond vele.
Csapatunk főpróbát tart, hiszen szombaton magyar idő szerint 21.30-kor Portugáliában, a Benfica ellen az EHF-kupában lép pályára.

A Pick már pénteken elindul Lisszabonba. A meccsről a delmagyar.hu Útinapló formájában számol majd be.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.