OSB: könnyed győzelem

A serdülő fiúk újabb kötelező győzelmet arattak, így a tabella második helyén várhatják a bajnokság alapszakaszának második körét.

Primavera Mizse KC – OFKSE 14-39 (7-20)

OFKSE: Udvardi – Zalai 6, Szilágyi 5, Bella 2, Novák 4, Simon 3, Makai 2. Csere: Majdán, Rákóczi (kapusok), Kiss 2, Kukucska 2, Almási 1, Zvolenszki 4, Szkaliczki 1, Blaskó 6, Kristofóri 1. Edző: Barna Károly.

Az alapszakasz első fordulójának utolsó mérkőzésére Lajosmizsére látogattak serdülőink. Tudtuk, hogy nem számíthatunk a hazaiaktól valami óriási ellenállásra, pontosan ezért kellett a játékosok hőfokát mesterségesen emelni. Már a bemelegítéskor némi eligazítást kellett tartani a fiúknak, hogy a “punnyadásból” kikerüljenek. Ez némileg sikerült is. A megbeszélt taktika az volt, hogy két sort alkalmazunk, az egyik az első, a másik a második félidőt játssza. Így próbáltunk mindenkinek egyenlő játéklehetőséget biztosítani. Ez a taktika erre a mérkőzésre elegendőnek bizonyult, mindenki próbált élni a lehetőséggel. Részünkről könnyed győzelem, az ellenféltől pedig tisztes helytállás lett a vége.

Barna Károly: – Mindenkit tudtam játszatni, a fiúk önmaguknak állíthattak tükröt, melyben tisztán láthatják, hogy miben kell még javulniuk, fejlődniük. Gratulálok fiaimnak a második helyhez, várjuk a második kört, amelyet december 12-én a Pick Szeged ellen kezdünk Orosházán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.