Serdülők: hatból hat

Barna Károly együttese Kecskeméten is begyűjtötte a két pontot, így az orosházi fiúk továbbra is veretlenül állnak az OSB alapszakaszában.

Kecskeméti TE  – Orosházi FKSE   21-28  (12-14)

OFKSE: Udvari – Kukucska, Zalai 4, Bella 1, Simon 4, Novák, Ravasz 8. Csere: Rákóczi, Majdán (kapusok), Almási 2, Szabó 1, Zvolenszki 8, Szkaliczki, Blaskó, Kristofóri. Edző: Barna Károly.

Trópusi meleg fogadott bennünket a kecskeméti csarnokban, ugyanis ment a fűtés. Láthatóan már a bemelegítésre is rátelepedett az álmos hangulat, ami végig jellemezte az orosháziak mentalitását. Védekezés helyett “hátradőlve moziztunk” és kaptuk az elkerülhető gólokat. Támadásban sem volt ez másképp, sok eladott labda, még több kihagyott ziccer, ennek következménye a csupán két gólos előny félidőre. A második játékrészben minimális koncentráltság és 7 gólos győzelem. Erről a mérkőzésről többet nem lehet és nem is érdemes beszélni.

Barna Károly: – A mai napon a szezon eddigi legrosszabb játékát produkáltuk. Sajnos sem védekezésben, sem támadásban nem értük el tudásunk minimum szintjét sem. Ilyen minden csapat életében előfordul, szerencse, hogy velünk ez most történt meg és még így is nyertünk. A mai teljesítményért senkit sem szabad felelőssé tenni, mert nem ez a tudásszintünk. Ennél mi sokkal jobbak vagyunk és alig várjuk a következő mérkőzést, hogy ezt be is bizonyítsuk. Nem másnak, mint leginkább magunknak. Örülünk a két pontnak. A győzelemhez mindezek ellenére gratulálok a fiúknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.