Hasznos volt a gyermektorna

Sikeresen zárult a szombaton megrendezett utánpótlás felkészülési torna, csapataink sok tapasztalattal gazdagodtak a mérkőzések során.

A korábbi évekhez képest újdonság, hogy a 2013-as gyermekbajnokság kiírása kétszintű bajnoki lebonyolítású versenyzést ír elő. A legjobb 16 csapat a kiemelt, a többiek a régió bajnokságokban szerepelnek. Gyermekcsapataink közül a 2003-2004-es születésűek a tavalyi országos eredmény alapján a kiemelt osztályban, a többiek a régiós versenyeken, a legkisebbek pedig a szivacskézilabdában indulnak. Július vége óta az új szabályokkal kiírt  Erima országos gyermekbajnokságra  készülünk.

A régió bajnokságba nevezett csapataink több fordulóban napi 3 mérkőzést fognak játszani. A tornán ezt gyakoroltuk.

További felvételek a facebookon, kattints a képre! (Fotók: Tóth Emese)

Az elmúlt évben a szivacskézilabdásoknak havi versenyt szervezett egyesületünk.  A nagyobbaknak ez évtől Orosházán adtunk lehetőséget, hogy megmutathassák kézilabdatudásukat.  A meghívott csapatok többsége a játékban előttünk jár, örültünk, hogy elfogadták meghívásunkat, sokat tanultunk tőlük. A mutatott teljesítménnyel elégedettek vagyunk. A torna lebonyolítása után a vendégcsapatok edzői jelezték, hogy örülnének a tavaszi esetleges folytatásnak.

A csapatokat felkészítette Papp Mihály és ifj. Papp Mihály.

Torna végeredménye:

2001-2002 korosztály
1. Vörösmarty Általános Iskola, Szeged
2. RK Ada
3. Békéscsaba DKSE
4. Orosházi FKSE-Linamar

2000-1999 korosztály
1. Békés
2. Békéscsaba DKSE
3. Orosházi FKSE-Linamar
4. Túrkeve

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.