A serdülő listavezető érkezik

Október 2-án a Csurgói KK látogat hozzánk, amely találkozó nem csak a felnőtt mezőnyben fontos számunkra, hanem a serdülő és ifi szinten is élet-halál harcról beszélhetünk.

A Szegeden elbukott csúfos ütközet után hazai pályán kellene javítani, ami semmiképpen sem ígérkezik könnyűnek, hiszen bombaerős ellenféllel találkozunk majd szombat délután. Az egyetlen 100 %-os csapat az NB I-es serdülő bajnokságban. Az évek óta szisztematikusan összeszedett korosztályok egyike most érett be és a további években is meghatározó szereplői lesznek az utánpótlás bajnokságoknak. A Vörös Károly, Bence József edződuó kiemelkedő munkát végez, ennek eredménye korosztályos válogatottakban is bemutatkozó csurgói tehetségek. Tudjuk, nagyon komolyan készülnek a mérkőzésre és már pénteken megérkeznek városunkba, játékukról nincs információnk, ezért meccs közben derül ki számunkra is minden. Hazai pályán sem mi vagyunk az esélyesek, mi azonban megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat és utolsó erőnkig küzdeni fogunk egy tisztes eredmény elérése érdekében, hogy a mérkőzés után emelt fővel jöhessünk le a pályáról.

A csurgói NB I-es serdülő és ifjúsági csapat

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to A serdülő listavezető érkezik

  1. valasz szerint:

    ide nem okoskodast kell irni !!!! hanem mast …….

  2. DRUKKER szerint:

    Szurkolunk a fiuknak! Ha mindenki a tudása legjavát adja, akkor nem lesz baj. Csak végre arra kellene koncentrálni, mindenkinek, hogy ez CSAPATJÁTÉK (ne az egyéni játék domináljon) mert csak így lehet eredményes a csapat. Sok sikert. HAJRÁ FIUK!!!

Vélemény, hozzászólás?