Vezetőedzői elvárások Pásztor Istvántól

Július 22-én kezdte a felkészülést a serdülő, az ifjúsági és a junior csapat. Heti 12 edzéssel készülnek a korosztályok az új bajnoki szezonra. Az együttesekben voltak távozók iskolai tanulmányok és költözés miatt, ebből kifolyólag érkeztek újak, akiket be kell építenünk a csapatokba. A létszámot korosztályonként 3-4 fővel tudtuk bővíteni.

Célunk hogy az orosházi utánpótlás-nevelésben, tehetséggondozásban minél magasabb színvonalat érjünk el. Törekednünk kell arra, hogy a korosztályok fel tudják venni a verseny az NB I vezető csapataival, valamint a nemzetközi mezőnnyel. Nagy figyelmet szentelünk a játékosok személyiségbeli, tanulmányi és mentális fejlődésére. Hangsúlyosan kezeljük a tanulmányi eredmények alakulását az általános, közép- és a felsőoktatási intézményekkel karöltve.

Junior csapat

A junior csapattal a cél a tavalyi eredmény túlszárnyalása és a jobb szereplés a kupákon és a megmérettetéseken. A fiúk elszántak, tudatosan építik erőnlétüket, valamint fokozott hangsúlyt kívánnak fektetni a taktikai fegyelemre.
Az első komoly megmérettetésük augusztus 24-25-én lesz Orosházán, ahol egy rangos tornán mutathatják be tudásukat hazai közönség előtt.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.