A serdülő csapat is elkezdte a munkát

Július 22-én elkezdte a felkészülést az Orosházi FKSE serülő csapata Barna Károly edző irányításával. Napi kettő illetve három edzéssel dolgoznak a fiúk. Honlapunknak Barna Károly edző nyilatkozott az elvégzendő munkáról, a csapat előtt álló feladatokról.

– Igyekszünk minél hatékonyabb munkát végezni a felkészülés alatt, hiszen ennek a munkának a minősége kihatással bír az egész őszi szezonra. A játékosok felkészítésénél cél a minél jobb fizikai erőnlét, a taktikai gondolkodás érvényre juttatása, felszínre hozatala. Egyéni képességekben is javulnunk, fejlődnünk kell, hisz a készségek fejlesztése alapvető kérdés. Nem minden játékos érkezett meg az előirányzott kondicionális képességek birtokában a felkészülésre így ezekre is fokozottan figyelni kell.

Szeretnénk az OSB bajnokságban minél jobb helyen végezni, az új játékosokat beépíteni és megtalálni a posztonkénti két ember lehetőségét. Távolabbi cél, hogy majd ezekből a játékosokból az OFKSE NB I-es csapatánál stabil emberek váljanak. Ezekért a célokért dolgozunk minden nap, de ezek csak akkor lesznek elérhetőek, ha mindenki a legjobb tudásával, elszántságával és a kézilabda iránti alázatával teszi a dolgát. Bízom abban, hogy rajtam kívül is mindenki így gondolja és a céljaink, elképzeléseink közösek.

Minden játékosomnak erőt, kitartást kívánok a munkához és legfőképpen jó egészséget!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.