18 gólos vereség a szlovák bajnoktól

Az NB I-es bajnokság harmadik meccsén az első félidőben tartottuk magunkat, a végén viszont nagy vereségbe szaladtunk bele.

Orosházi FKSE – Tatran Prešov 28–46 (14–19)

Orosháza: Herjeczki — Országh 2, Pánczél 3, Raffai, Gazsó, Varga A. 1, Kardos. 2. Cs.: Szikora A., Kovács R. (kapusok), BERTA G. 5, Ambrus, Lókodi 4, Kósa 3, Balda 2, BAJUSZ 6 (2), Dunkl. Edző: Füzesi Ferenc. Tatran Prešov: Krupa — Urban 5, Kristopans 1, MAZAR 5, Radcenko 4, TUMIDALSKY 6, Antl 5 (2). Cs.: Marusak 1, Menkovic 2, SOBOL 12 (1), Dudas 1, Krok 4 (1). Edző: Ratislav Trtík. Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/4.

A BL résztvevő szlovák bajnok ellen játszotta idei harmadik meccsét a férfi kézicsapat. Az eredmény nem számít bele a magyar bajnokságba.
Az első játékrészben kiválóan játszottunk, tartottuk a szoros eredményt, és főleg átlövésből voltunk eredményesek.

Kósa küzd az eperjesi védők közt. (klikk a képre) Fotók: OrosCafé.hu

A második félidő elején sebességet váltott az ellenfél, ez megzavart minket és több egyéni hibát vétettünk, amit azonnal gólokkal büntetett a Prešov. A BL sebességgel játszó szlovákokat egyszerűen képtelenek voltunk feltartóztatni, és rendre lőtték nekünk a gólokat.
A vége 18 gólos vereség lett, ám ebből az eredményből nem kell sok mindent levonni. Nem a Prešov a mi ellenfelünk, és legalább megvolt a lehetőség a csapat felmérésére egy jóval komolyabb ellenféllel szemben.

Füzesi Ferenc: – Ez a mérkőzés jó volt arra, hogy kipróbáljuk magunkat egy nagyobb tudású ellenféllel szemben és tapasztalatokat szerezzek, kitől mi várható egy ilyen tempójú összecsapáson. Az első félidőben kiválóan tartottuk az eredményt, a második játékrészben azonban nem bírtunk a sokkal jobb Prešovval. A 28 dobott gólnak örülök, biztató a jövőre nézve.

Ratislav Trtík: – Nem készültünk külön erre a meccsre, három fronton kell helytállnunk, így nem is nagyon lett volna erre lehetőségünk. Nem számítottam könnyű összecsapásra, hiszen az újonc otthonában mindig nagyon harapós. Lendületből megoldottuk a a feladatot.

A mérkőzés bővebb tudósítása ide kattintva érhető el az OrosCafé.hu oldalán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?