Megkezdte az idei felkészülést az OFKSE

Az edzések mellett több előkészületi mérkőzés is lesz. Füzesi Ferenc vezetőedző szerint mindenképp javítani kell a helyezésen. Sérült szerencsére nincs.

Január 3-án indult el az idei felkészülés az Orosházi FKSE-Linamar NB I-es férfi kézilabdacsapatnál. A hétvégén is edzés vár a fiúkra, és számos előkészületi találkozón is pályára lépnek. Füzesi Ferenc vezetőedző az OrosCafénak nyilatkozva úgy fogalmazott, taktikailag érettebben kell majd játszani a tavaszi szezonban, ahol a Csurgó lesz az első ellenfél hazai pályán.
– Csütörtök délelőtt kezdtük a munkát, szerencsére mindenki egészséges, és a fiúk megcsinálták azt a futómunkát, amit kijelöltem nekik a szünetre. Mindenki jó fizikai állapotban van, amire szükség is lesz, komoly munka vár a csapatra. Hétvégén is edzünk, és jövő héten megkezdődnek a felkészülési meccsek. Az első találkozó január 11-én lesz a Cegléddel, majd pályára lépünk a Pick Szeged, a Gyöngyös és Törökszentmiklós ellen. Az egri Dobó-kupán is ott leszünk, ez egy kétnapos torna lesz, majd február első hétvégéjén indítjuk a tavaszi szezont – emelte ki az OFKSE vezetőedzője.

A csapat Füzesi Ferenc (b) vezetésével kemény edzéseket tart (Fotó: Rajki Judit)

Az őszi szezonban több meccs is egy-két góllal csúszott el. Füzesi Ferenc szerint a tavaszi találkozók során előrébb kell lépni, minden mérkőzés fontos lesz.
– Egyértelmű, hogy javítani kell a helyezésünkön. Ősszel értékes pontokat veszítettünk, több mérkőzésen is egy-két gól döntött. Nem lesz egyszerű a mostani feladat sem, hiszen a számunkra rivális csapatokkal idegenben játszunk. Úgy gondolom azonban, hogy az idei szezonban is bizonyította már a csapat: idegenben is hatékonyan tud pályára lépni. Csurgón, Balatonfüreden is keményen játszottunk, egy-két apró hibán múlott. Féléves közös munka van már mögöttünk, azt várom a csapattól, hogy taktikailag érettebben játsszon – tette hozzá a tréner.

Az OFKSE tavaszi szezonja február 3-án, vasárnap kezdődik. A Csurgót fogadja NB I-es férfi kézilabdacsapatunk az Eötvös-csarnokban. Sorsolás, tabella és góllövőlista az MKSZ “adatbankjában”, ide kattintva.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.