Bajuszt már várják a szegediek

Szerdán este 18 órakor a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I 10. fordulójában az Orosháza együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A vendégeknél pályára lép a szegedi csapat legendája, Bajusz Sándor. A délmagyar.hu információi szerint a mai napig igen népszerű balátlövőt kitüntetett szeretettel fogadják majd a Tisza-parti szurkolók.

„Bajusz Sanyi!” – zeng legtöbbször a lelátón egy-egy meccs előtt. Csakúgy, mint évekkel ezelőtt, amikor a Pick Szeged mezében feszített. A vajdasági születésű kézilabdás hiába erősíti évek óta az ellenfeleket, a Tisza-parti publikum hihetetlen szeretettel fogadja még mindig. Nem vitás, az egyik legnépszerűbb sportoló a városban.

Ez sem véletlen, kevés olyan sportembert ismerhetünk, mint amilyen a 42 éves Bajusz Sándor. Közvetlen, szerény, tanítanivaló mentalitással rendelkezik, és hihetetlen az akaratereje. A csapat és a Délmagyarország voksolásán az elmúlt 50 év legjobb szegedi balátlövője lett, bekerült az álomcsapatba.

És Bajusz Sándor szerda 18 órakor visszatér Szegedre. Ellenfélként, az Orosháza játékosaként szerepel volt klubja, a Pick Szeged ellen az NB I 10. fordulójában. Biztos, hogy ismét nagy taps és szeretet fogadja majd.
Igaz, sok jóra nem számíthat, hiszen a két csapat között akkora a különbség, mint Szeged (170 ezer 52) és Orosháza (29 ezer 342) lakossága között, tehát nagy.

Skaliczki László mesteredző foghíjas kerettel veszi fel a küzdelmet, Czina József, Frantisek Sulc és Rajko Prodanovics sérülés miatt nem tud pályára lépni. A szlovák légiósnak még a horvátok elleni Eb-selejtezőn sérült meg a térde, szerencsére nincs komolyabb probléma, néhány napos pihenő vár a gólerős játékosra.

A válogatott játékosok (Mikler, Tatai, Ancsin, Vadkerti, Zubai, Larholm) egészségesen tértek vissza, a beállós Zubai kisebb foltokat szedett össze, hiszen a szlovák falban sem Kopco, sem Mazák nem kímélte, osztotta rendesen a játékost.

Ancsin Gábor számára viszont rosszul indult a hétfői nap. Reggelre begyulladt a foga, így kisebb beavatkozásra volt szükség, délelőtt még zsibbadt az egész arca.

– Nincs semmi gond, bár úgy ébredtem, hogy felduzzadt az arcom, kisebb lázam is volt. Nem volt fájdalommentes a beavatkozás, szerencsére most már nincs semmi gond, biztos, hogy ott leszek a szerdai, Orosháza elleni meccsen – mondta.

A szurkolók a csapat honlapján ismét megszavazták a hónap legjobb játékosát, októberben nagy fölénnyel Mikler Roland lett az első. Az Orosháza elleni bajnokira 1200 forintba kerül a belépő.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.