Mezőkövesden indul a rájátszás

Megvan a menetrend, a cél a biztos bennmaradás. Két edzőmérkőzés is lesz.

Az Orosházi FKSE-Alexandra mellett a Pécs KC, a Mezőkövesdi KC és Tatai HAC együttese alkotja az alsóházi rájátszás mezőnyét a férfi kézilabda NB I-ben.

A menetrend elkészült, eszerint április 21-én, szombaton 18 órától Mezőkövesden kezdi a pontvadászatot a bennmaradásért az OFKSE. A rájátszás első itthoni találkozóját április 28-án, ugyancsak hattól a Tatai HAC ellen játsszák a fiúk. Május 2-án, szerdán 18 órától szintén hazai mérkőzés vár a csapatra, a Pécs érkezik az Eötvösbe. Ezen a héten két meccse is lesz a csapatnak, 5-én, szombaton, Tatabányán lépnek pályára. Május 11-én, pénteken hattól rendezik az OFKSE-Mezőkövesdi KC találkozót, az utolsó összecsapás pedig Pécsett lesz május 19-én.

A felkészülésről Füzesi Ferenc vezetőedző az OrosCafénak elmondta, hogy a szokásos rendben edzenek, kiegészítve két edzőmérkőzéssel. 11-én, szerdán öttől Szegeden játszanak, majd 13-án, pénteken 16 órától itthon a Gyöngyös ellen. Füzesi Ferenc kiemelte, már az első, mezőkövesdi meccsen szeretnének nyerni, a cél a biztos bennmaradás az élvonalban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?