Nem jutott országos döntőbe az U13

Két vereség és egy győzelem lett az orosházi srácok mérlege, a megszerzett harmadik hely nem volt elég a továbbjutáshoz.

Négy csapat részvételével rendezték meg Budapesten a fiú U13-as korosztály országos elődöntőjét, melyen négy csapat, Nyíregyháza, Budapest Honvéd, Dabas és Orosháza fiatal kézilabdásai vettek részt.

Az orosháziak mérkőzései:

Orosháza – Nyíregyháza 22-24 (11-13)
Az első meccsen a legerősebb csapatnak kikiáltott Nyírsuli-Nyíregyházával kezdett az Orosháza. A mérkőzésen méltó ellenfélre talált a nyírségi együttes. Nagy erőket mozgósítottunk, de az emberhátrányos helyzeteket kihasználta az ellenfél, a szünetre kettővel mentek el. A második félidőben sem változott a játék képe. Az orosházi klub beszámolójából kiderül, sajnos a játékvezetői tevékenység ezen a találkozón egy cseppet sem segítette a dolgunkat. Kétgólos nyíregyházi győzelem lett a vége.
Barna Károly: – Sajnálom a csapatomat, mert óriásit küzdöttek, de ekkora nyomás ellen nem tudtunk nyerni. Nem érdemeltek vereséget a fiúk.

Budapest Honvéd – Orosháza 25-13 (13-6)
Öt perccel a Nyíregyháza elleni ki-ki meccs után indult a Bp. Honvéd elleni mérkőzés, ami vereséget eredményezett.
Barna Károly: – Erre a mérkőzésre varázslónak kellett volna lennem, hogy a csapatomat megfelelő állapotba hozzam, és itt nem elsősorban a fizikai állapotról beszélek.

Orosháza – Dabas 23-20 (14-12)
A harmadik mérkőzésünket a Dabas csapatával játszottuk. Itt minden tartalékukat mozgósították a srácok, és példamutató akarással győztek. Így a 3. helyen végzett az Orosháza, ami nem volt elég az országos döntőbe jutáshoz.
Barna Károly: – Becsületesen küzdöttek a srácok, és lehet, hogy más helyszínen, más felfogású játékvezetéssel ez a csapat bejutott volna a döntőbe. Minden játékosomnak gratulálok, és megköszönöm az eddigi példamutató edzésmunkájukat, hozzáállásukat.

Az OFKSE U13-as csapatának tagjai: Majdán Márk, Kiss Alex, Sütő Martin, Ginder Tamás, Zvolenszki Attila, Borzas Uros, Szkaliczki Dániel, Druga Richárd, Blaskó Tamás, Kiss Axel, Andrikó Ádám, Németh István, Szabó Csanád, Szrjanj Szriki.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

1 Response to Nem jutott országos döntőbe az U13

  1. daniel szerint:

    szeretnék jelentkezni.. 12éves vagyok.

Vélemény, hozzászólás?