Fájó serdülő vereség Mezőkövesden

Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE 29-25 (14-12)

OSB rájátszás, Mezőkövesd 50 néző. Vezette: Aczél, Paulovics. Orosházi FKSE: Udvari (kapus), Zalai 1, NAGY A. 8, Bánfi, Stefán 3, Ravasz 1, Apró 3, Bella, Makai, SZILÁGYI 8, Kukucska, Simon 1, Gyömrei. Edzők: Tatai Tamás, Nagy Ferenc. A Mezőkövesd legjobb góllövői: Kovács 12, Fábián 7.
Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2. Kiállítások: 12, ill. 8 perc.

Kissé nehezen lendült a mérkőzésbe a vendég orosházi alakulat. Az első félidőben támadásban sok helyzetet elpuskáztak és védelemben is több hibát követtek el, így a hazai csapat könnyedén tudta növelni előnyét. A fokozatosan meccsbe jövő vendégeknek a félidőben sikerült hátrányukat két gólra lecsökkenteni (14- 12).

A második félidőben az orosházi fiatalok megpróbálták megfordítani a találkozó eredményét, de a döntő pillanatokban folytonos hibákat követtek el. A támadási és védekezési hibákat könyörtelenül kihasználó Mezőkövesd végül 4 gólos győzelmet aratott a vendég Orosháza felett.

Nagy Ferenc: – Ennyi technikai hibával és kihagyott helyzettel nem lehet meccset nyerni, gratulálok a Mezőkövesdnek, megérdemelten nyertek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?